Ako si vybrať šperk od AURI? Držte sa týchto zásad!

Výber šperkov cez internet môže byť pre niekoho výzvou a my tomu rozumieme. Obrázky môžu skresľovať, aj keď sa snažíme, aby vyzerali produkty na nich čo možno najreálnejšie. Existuje však viacero spôsobov, ako si vybrať šperk správne tak, aby ste boli spokojní, aj keď vám dorazí ružová krabička v ružovej obálke z Pandorinej skrinky domov.

Výber vhodného materiálu

Začnite tým, že si vyberiete materiál, ktorý je pre vás najvhodnejší. Naše šperky sú zo striebra 925/1000, chirurgickej ocele a mosadze. Každý materiál má svoje špecifické vlastnosti. Zatiaľ čo striebro je drahý kov, ktorý je mäkkší a má tendenciu oxidácie, pre niektorých ľudí je jedinou voľbou. Chirurgická oceľ je zasa hypoalergénna a zároveň aj odolná a cenovo dostupnejšia. Všetko záleží len na vás. Ak vás táto téma zaujíma viac, prečítajte si aj blog o rozdieloch v materiáloch.

Naše produkty nie sú zaradené len do katégórií, ale aj podľa daného materiálu. Viete tak prehliadať len náušnice zo striebra, mosadze či chirurgickej ocele podľa vlastnej preferencie.

Preskúmajte tabuľku

Snažíme sa vám o výrobkoch poskytnúť čo najviac informácií. Znamená to, že okrem toho, o aký materiál ide, vám poskytujeme aj údaje o druhu pozlátenia, farbe, druhu kameňa, hmotnosti či rozmeroch. Tieto údaje sú všetky zoskupené v tabuľke označenej ako "Dodatočné informácie" umiestnenej hneď vedľa "Podrobného popisu" výrobku.

Čo znamenajú jednotlivé údaje v našej tabuľke?

  • Kategóriu príliš predstavovať nemusíme. Ide o zaradenie šperku medzi náušnice, náramky, náhrdelníky či sety.
  • V údaji o farbe sa vám ako prvý zobrazí druh pozlátenia 14 alebo 18k zlatom alebo v prípade striebornej alternatívy šperku farba "strieborná". Pozlátenie 18k zlatom je spravidla žltšie ako to 14k zlatom. Je však aj odolnejšie pred vyšúchaním.
  • Pod materiálom rozumieme striebro 925/1000, chirurgická oceľ alebo mosadz. Toto sú materiály, ktoré nájdete v Pandorinej skrinke. V tomto údaji sa zobrazia aj sekundárne materiály použité na výrobku, napríklad zirkóny, drahé kamene či sladkovodné perly.

Snímka obrazovky 2024-04-27 o 12.21.55

  • Hmotnosť vie byť veľmi nápomocná napríklad pri náušniciach. Ťažšie náušnice (spravidla viac ako 15 g) by mohli niektorým dámam vadiť. Hmotnosť náušníc označuje hmotnosť oboch náušníc. 
  • Azda najdôležitejším údajom sú rozmery. Pozorne si ich prezrite. Udávame dĺžku náhrdelníkov a náramkov, ale aj náušníc a v niektorých prípadoch aj veľkosť príveskov. V prípade väčšiny šperkov z chirurgickej ocele nájdete takmer všade aj podrobné rozmery šperku v jednej z fotiek galérie. Vyzerá to takto:

 Snímka obrazovky 2024-04-27 o 12.23.53

  • Posledný údaj ukazuje, či vám produkt príde zabalený v našej krásnej ružovej darčekovej krabičke. Ide o automatiku, každý šperk balíme do krabičiek samostatne. Keď si od nás objednáte 5 šperkov, prídu vám v piatich darčekových krabičkách.

Súvisiace produkty

Aby boli naše produkty ešte prehľadnejšie, pod každým šperkom nájdete súvisiace produkty. Ide o tie, ktoré sa k sebe hodia alebo patria do rovnakej kolekcie. Jednotlivé kolekcie už nájdete aj samostatne v hlavnom menu.

Sledujte naše sociálne siete

Ak vás náš podrobný opis produktov nepresvedčil, obráťte sa na naše sociálne siete. Sme na Facebooku a Instagrame a snažíme sa sem pridávať mnoho fotiek a tiež videí s reálnymi produktami. Viete sa tak presvedčiť o tom, ako vyzerajú naživo aj na diaľku. 

Napíšte nám

Ak si predsalen neviete rady, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom e-mailu info@auri.sk alebo sociálnych sietí. Vždy vám radi odpovieme v čo možno najkratšom čase.