O tom, prečo sa rebrandujeme

Tam, kde sa niečo končí, sa spravidla niečo nové začína. A tak to berieme aj my. Síce s ťažkým srdcom, no predsa, pomaly ale isto opúšťame náš milovaný názov PANDORINA SKRINKA a osvojujeme si nový brand - AURI.

Otázka, ktorú dostávame pomerne často je "Prečo Pandorina skrinka?" Pandorina skrinka vznikla už dlhé roky dozadu, kedy si mladé dievča povedalo, že raz bude pod týmto názvom predávať niečo krásne. Vtedy však nemalo na začiatok niečoho takého peniaze, ale ani zázemie či podporu okolia. To všetko prišlo až o 15 rokov neskôr, kedy sa v tomto čase už žena a mama dvoch detí rozhodla to skúsiť. A tak vznikol e-shop so šperkami www.pandorinaskrinka.com. Ani sa jej nesnívalo, že by tento názov mohol prirásť k srdcu toľkým ženám na Slovensku a v Česku, a tak komunita Pandorinej skrinky postupne rástla.

Náš Instagram @pandorinaskrinka_official bol však zablokovaný aj spolu s účtom na Facebooku a my doposiaľ nevieme prečo, nepovedia vám to, aj keď sme strávili hodiny na chatoch či hľadaním kontaktov, ktoré by nám mohli pomôcť. Ostali sme však ostražití a po porade s právnikmi prišlo ťažké rozhodnutie. Aj keď na PANDORINA SKRINKA nikto ochrannú známku nemá, my ju pravdepodobne nezískame, pretože je názov odvodený od PANDORA, ktorá by sa pravdepodobne ohradila. 

A tak od nej dávame ruky preč. Biť sa s gigantmi nemá význam. Zakladáme preto AURI a bude rovnako krásna ako bola Pandorina skrinka. Prinášať vám budeme aj naďalej krásne šperky v ružových krabičkách a ružových obálkach, len pod iným menom. Veríme, že nám zachováte svoju priazeň aj naďalej, pretože okrem názvu sa nič nemení.

Na záver vás prosíme o zhovievavosť. Keďže sme museli k rebrandu pristúpiť pomerne rýchlo, prechod na novú doménu a zmena loga na všetkých miestach chvíľu potrvá. Rozhodli sme sa aj dopoužívať krabičky so starým logom, aby sme šetrili náklady, ale aj životné prostredie.

Tím AURI <3